Bratislavská skopová roláda
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 699 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 55 g
- Sodík 1004 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 88.2 mg
- Draslík 490 mg
- Vláknina 2460 mg
- Vitamín A 2460 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.4 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mleté maso zamícháme s jemně pokrájenou cibulí, prolisovaným česnekem, nasekanými feferonkami, osolíme, přidáme vejce, nasekanou petržel, smícháme, podle potřeby zahustíme strouhankou. Kotlety vykostíme a připravíme na plát, osolíme, opepříme, potřeme náplní, poklademe plátky slaniny, zavineme, zajistíme nití a zprudka na rozpáleném tuku opečeme.
-
2
Podlijeme, podusíme doměkka.