Bratislavská skopová roláda

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 95 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 120 g Cibule
  • 80 g Slanina vepřová
  • 5 g Sůl
  • 40 g Tuk
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 15 g Petržel - nať
  • 30 g Strouhanka
  • 150 g Maso mleté - mix
  • 600 g Skopové kotlety
  • 300 ml Vývar z hovězích kostí
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 2 ks Feferony
  • 3 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 699 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 55 g
  • Sodík 1004 mg
  • Bílkoviny 39 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 88.2 mg
  • Draslík 490 mg
  • Vláknina 2460 mg
  • Vitamín A 2460 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 20.4 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mleté maso zamícháme s jemně pokrájenou cibulí, prolisovaným česnekem, nasekanými feferonkami, osolíme, přidáme vejce, nasekanou petržel, smícháme, podle potřeby zahustíme strouhankou. Kotlety vykostíme a připravíme na plát, osolíme, opepříme, potřeme náplní, poklademe plátky slaniny, zavineme, zajistíme nití a zprudka na rozpáleném tuku opečeme.

  • 2

    Podlijeme, podusíme doměkka.

Komentáře k receptu