Klobásy na grilu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 839 kcal
- Sacharidy 49 g
- Tuky 59 g
- Sodík 1276 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 49 g
- Cholesterol 123.3 mg
- Draslík 811.9 mg
- Vláknina 5886.7 mg
- Vitamín A 5886.7 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.6 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Klobásy dáme do hrnce a 5 minut vaříme na mírném ohni. Poté je necháme okapat.
-
2
Zapneme si troubu na gril, klobásy srovnáme na plech a potřeme marinádou. Po 1 minutě obrátíme a znovu je potřeme marinádou, takto pokračujeme po dobu asi 10 minut, dokud nejsou klobásy hotové.
-
3
Na plech naklademe cibuli nakrájenou na kolečka a ogrilujeme ji, občas s ní zamícháme. Osmahnutou cibuli podáváme ke klobásám.