Sedmihradský perket
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 520 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 47 g
- Sodík 800 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 117.9 mg
- Draslík 915.4 mg
- Vláknina 2780 mg
- Vitamín A 2780 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.9 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli oloupeme a nakrájíme. Na kousky pokrájíme maso a dáme na sádle zpěněnou cibuli, zaprášíme paprikou, zamícháme a zalijeme vývarem. Podusíme pod poklicí 30 minut, potom vložíme nakrájená rajčata a papriky, dusíme do měkka. Dokořeníme podle chuti.