Sedmihradský perket

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 750 g Skopové maso přední
  • 100 g Cibule
  • 10 g Paprika mletá sladká
  • 100 g Rajčata
  • 100 g Paprika zelená
  • 5 g Sůl
  • 80 g Sádlo škvařené
  • 6 dl Vývar z hovězích kostí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 520 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 47 g
  • Sodík 800 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 117.9 mg
  • Draslík 915.4 mg
  • Vláknina 2780 mg
  • Vitamín A 2780 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 17.9 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli oloupeme a nakrájíme. Na kousky pokrájíme maso a dáme na sádle zpěněnou cibuli, zaprášíme paprikou, zamícháme a zalijeme vývarem. Podusíme pod poklicí 30 minut, potom vložíme nakrájená rajčata a papriky, dusíme do měkka. Dokořeníme podle chuti.

Komentáře k receptu