Jehněčí kýta na minutku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 678 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 57 g
- Sodík 719 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 124 mg
- Draslík 624.9 mg
- Vláknina 1687.5 mg
- Vitamín A 1687.5 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.2 mg
- Vitamín E 2.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso očistíme a nakrájíme na menší plátky. Okraje nařízneme, plátky potřeme drceným česnekem se solí. Opepříme, vložíme do misky, přelijeme olejem, zakapeme citronovou šťávou a necháme přes noc odpočinout.
-
2
Na nudličky pokrájenou slaninu a nasekanou cibuli osmahneme na pánvi.
-
3
Potom vložíme maso a smažíme po obou stranách doměkka. Ihned podáváme.