Lionská jehněcí pečeně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 861 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 76 g
- Sodík 794 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 152 mg
- Draslík 520.5 mg
- Vláknina 2197.5 mg
- Vitamín A 2197.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.4 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso očistíme, osolíme, opepříme, vložíme do citronové šťávy, potřeme olejem a dáme odležet.
-
2
Hořčici zamícháme s olejem a šťávou z rajčat. Do směsi máčíme plátky masa a obalujeme ve strouhance. Grilujeme na roštu za občasného potírání olejem.