Jehněčí čevabčiči

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Cibule
  • 800 g Jehněčí maso
  • 5 g Sůl
  • 2 g Tuk
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 50 g Hořčice
  • 3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 443 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 598 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 160.5 mg
  • Draslík 82.5 mg
  • Vláknina 2097.5 mg
  • Vitamín A 2097.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1900.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jehněčí maso očistíme, nakrájíme na kostky a jemně umeleme, osolíme, opepříme, dobře prohněteme a z masa vyválíme přibližně 5 cm dlouhé válečky, které obalíme v mouce. Tuk rozpustíme na pánvi a čevabčiči smažíme po všech stranách.

  • 2

    Podáváme s drobně pokrájenou cibulí a hořčicí.

Komentáře k receptu