Jehněčí čevabčiči
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 443 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 25 g
- Sodík 598 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 160.5 mg
- Draslík 82.5 mg
- Vláknina 2097.5 mg
- Vitamín A 2097.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1900.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jehněčí maso očistíme, nakrájíme na kostky a jemně umeleme, osolíme, opepříme, dobře prohněteme a z masa vyválíme přibližně 5 cm dlouhé válečky, které obalíme v mouce. Tuk rozpustíme na pánvi a čevabčiči smažíme po všech stranách.
-
2
Podáváme s drobně pokrájenou cibulí a hořčicí.