Jehněčí s růžičkovou kapustou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 326 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 20 g
- Sodík 400 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 74.3 mg
- Draslík 344.8 mg
- Vláknina 7768.3 mg
- Vitamín A 7768.3 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.9 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kýtu pokrájíme na menší plátky, naklepeme, osolíme, opepříme
-
2
a lehce osmažíme z obou stran, vyjmeme.
-
3
Na výpeku opečeme nakrájený pórek a šunku na malé kostičky, přidáme spařenou a nakrájenou mrkev, kapustu. Okořeníme tymiánem, vrátíme maso zpět a necháme 5 minut dusit.