Jehněčí polévka s jogurtem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 452 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 31 g
- Sodík 341 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 117.5 mg
- Draslík 84.8 mg
- Vláknina 1247.5 mg
- Vitamín A 1247.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1187.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kuchyňsky upravíme maso, pokrájíme na menší kousky, dáme vařit do slané vody.
-
2
Jemně posekanou cibuli osmahneme, přidáme mouku, sůl, pepř a ještě chvilku smažíme. Poté jíšku naředíme studenou vodou a vlijeme do polévky. Rozmražený špenát vložíme do hotové polévky, necháme přejít varem, dochutíme podle potřeby a odstavíme.
-
3
Nakonec přidáme jogurt.