Jehněčí vývar s kroupami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 293 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 10 g
- Sodík 358 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 77.5 mg
- Draslík 575 mg
- Vláknina 7000 mg
- Vitamín A 7000 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyjeme maso vaříme v osolené vodě, po půl hodině přidáme na
-
2
kousky pokrájený celer a pomalu vařímeještě 2,5 hodiny. Maso vyndáme a nakrájíme na malé kousky, vrátíme zpět do vývaru. Zatím v jiném hrnci uvaříme kroupy, scedíme a přidáme k vývaru.