Jehněčí vývar s kroupami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 160 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Celer bulvový
  • 500 g Hovězí maso přední
  • 100 g Kroupy střední
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1.5 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 293 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 358 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 77.5 mg
  • Draslík 575 mg
  • Vláknina 7000 mg
  • Vitamín A 7000 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyjeme maso vaříme v osolené vodě, po půl hodině přidáme na

  • 2

    kousky pokrájený celer a pomalu vařímeještě 2,5 hodiny. Maso vyndáme a nakrájíme na malé kousky, vrátíme zpět do vývaru. Zatím v jiném hrnci uvaříme kroupy, scedíme a přidáme k vývaru.

Komentáře k receptu