Jablečné čatní s cibulí a octem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 406 kcal
- Sacharidy 99 g
- Tuky 1 g
- Sodík 14 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 91 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 376.4 mg
- Vláknina 11882.5 mg
- Vitamín A 11882.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.9 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablka oloupeme, nakrájíme a uvaříme ve vodě smíchané s octem a cukrem doměkka.
-
2
Poté vmícháme všechny ostatní ingredience a zvolna povaříme cca 30 minut. Hotové vlijeme do sklenic, uzavřeme a necháme vychladnout.