Smažená cibule po indicku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Cibule
  • 1 kávová lžička Garam masala
  • 1 kávová lžička Chilli koření mleté
  • 1 špetka Sůl
  • 0.35 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 2 polévková lžíce Petržel kudrnka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 55 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 65 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 2.1 mg
  • Draslík 158.9 mg
  • Vláknina 3466.5 mg
  • Vitamín A 3466.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.9 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme nahrubo, nebo na kolečka a poté na rozpáleném másle zprudka cca 5 min restujeme s kořením a solí. Poté zmírníme plamen a cibuli dosmažíme doměkka.

  • 2

    Hotovou dozdobíme nadrobno nasekanou petrželkou a ihned podáváme jako přílohu.

Komentáře k receptu