Hovězí guláš s bramborami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 451 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 19 g
- Sodík 790 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 99.3 mg
- Draslík 1193.5 mg
- Vláknina 12168.3 mg
- Vitamín A 12168.3 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 41.4 mg
- Vitamín E 2.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, papriky bez jádřinců na proužky, rajčata na čtvrtky, česnek prolisujeme.
-
2
Na tuku zpěníme cibuli, posypeme mletou sladkou i pálivou paprikou, přisypeme kostky masa, osolíme, opepříme a podusíme ve vlastní šťávě. Podlijeme vodou, přidáme kmín, česnek a povaříme, dokud maso nezačne měknout. Nyní přisypeme papriky, rajčata, brambory, halušky a dovaříme.
-
3
Servírujeme v hlubokých talířích s polévkovou lžící.