Velikonoční salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 320 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 26 g
- Sodík 472 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 499.1 mg
- Draslík 190.3 mg
- Vláknina 950.7 mg
- Vitamín A 950.7 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.8 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vejce uvaříme natvrdo, cibulky drobně pokrájíme i s natí, pažitku a řeřichu jemně nasekáme, majonézu, jogurt a tatarskou omáčku vymícháme.
-
2
Vejce nakrájíme na kostičky, přidáme cibuli, pažitku, řeřichu, směs s majonézou, sůl, pepř a směs dobře promícháme. Pod fólií v chladničce necháme salát alespoň půl hodiny a podáváme.