Velikonoční pomazánka s ředkvičkami

Hodnocení 1x 1x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 50 g Majonéza
  • 120 g Jogurt bílý
  • 120 g Tvaroh měkký
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 15 ks Ředkvička
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 2 ks Cibulka jarní
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 129 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 234 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 147.2 mg
  • Draslík 248.4 mg
  • Vláknina 2968.1 mg
  • Vitamín A 2968.1 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.9 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ředkvičky nahrubo nastrouháme, cibuli nakrájíme nadrobno i s natí.

  • 2

    Tvaroh rozšleháme s jogurtem a majonézou.

  • 3

    Oloupaná, natvrdo uvařená vejce nakrájíme na kostičky nebo prolisujeme a v míse smícháme s tvarohem, ředkvičkami, cibulí a nasekanou petrželovou natí. Pomazánku podle chuti osolíme a opepříme.

Komentáře k receptu