Čatní jablečné
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 68 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 0 g
- Sodík 27 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 84.4 mg
- Vláknina 2561.4 mg
- Vitamín A 2561.4 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablka a cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kousky, zázvorový kořen nastrouháme a chilli papričky nasekáme. Všechny přísady vložíme do varné nádoby, přilijeme vodu a ocet, uvedeme do varu. Vaříme za nízkého příkonu tepla, až čatní zhoustne.
-
2
Naplníme do vypařených sklenic, které ihned uzavřeme a označíme. Před použitím necháme tři měsíce uležet.