Čertovská omáčka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Feferony
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 2 polévková lžíce Zakysaná smetana
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 111 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 250 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 6.8 mg
  • Draslík 245.8 mg
  • Vláknina 4315 mg
  • Vitamín A 4315 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 35.1 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Feferonku zbavíme semen a nasekáme nadrobno přidáme cibuli a petrželovou nať, nadrobno.

  • 2

    Smícháme s pikantním kečupem a zakysanou smetanou, osolíme a opepříme.

Komentáře k receptu