Kuřecí prsa s broskví na grilu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 480 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 30 g
- Sodík 268 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 74.7 mg
- Draslík 602.4 mg
- Vláknina 4341.7 mg
- Vitamín A 4341.7 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kuřecí prsa umyjeme, osolíme, opepříme, přes fólii jemně naklepeme. Broskve umyjeme, a nakrájíme na čtvrtky.
-
2
Gril potřeme olejem, rozpálíme na vysokou teplotu, do středu roštu naskládáme kuřecí prsa a okraje zaplníme broskvemi. Jak maso, tak broskve po dobu pečení otáčíme a opékáme z každé strany přibližně 15 minut. Porci upečeného masa položíme na talíř, na něj dáme 3 ks broskve, přelijeme připraveným sýrem, posypeme cukrem, polijeme 1 lžičkou medu a navrch dáme arašídy.
-
3
Sýr vysypeme do mísy, přidáme cukr a důkladně promícháme.