Roštěnky na leču
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 432 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 29 g
- Sodík 979 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 137.5 mg
- Draslík 408 mg
- Vláknina 8520 mg
- Vitamín A 8520 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 52.8 mg
- Vitamín E 2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na sádle osmažíme cibuli nadrobno, přisypeme papriku a zpěníme. Podlijeme lehce vodou a vložíme naklepané, nasolené a opepřené roštěnky. Zakryté zvolna dusíme, podle potřeby podléváme. Když je maso poloměkké, přidáme prolisovaný česnek a kmín. Do téměř měkkého masa přidáme nakrájenou papriku a rajče a dodusíme.