Toskánský chlebový salát s rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 546 kcal
- Sacharidy 66 g
- Tuky 27 g
- Sodík 349 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 817.8 mg
- Vláknina 10030.8 mg
- Vitamín A 10030.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 37.2 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Chléb nakrájíme na kostičky a dáme do velké mísy. Na stejně velké kostičky nakrájíme rajčata a okurku a přidáme spolu s olivami, kapary a na drobno nakrájenou cibulí.
-
2
Přilijeme olej, přidáme ocet, pořádně promícháme a necháme cca hodinu stát. Před podáváním ještě znovu promícháme a dochutíme solí a pepřem.