Vepřové se zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 974 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 100 g
- Sodík 296 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 90 mg
- Draslík 382.8 mg
- Vláknina 7155.3 mg
- Vitamín A 7155.3 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 33.3 mg
- Vitamín E 10.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V hrnci rozpálíme olej, přidáme oloupanou a na tenké plátky nakrájenou 1 cibuli a osmahneme. Přidáme zelí, na tenké proužky nakrájenou zelenou papriku, kmín a dusíme do změknutí.
-
2
Bůček nakrájíme na středně velké plátky, které opečeme z obou stran na rozpáleném sádle doměkka. Přidáme nakrájenou zbylou cibuli, osolíme, podle chuti přidáme worcester, vmícháme uvařené zelí, dobře promícháme, dochutíme ještě pepřem a stáhneme z plotny.