Lionský hrášek
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 245 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 13 g
- Sodík 497 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 18 mg
- Draslík 417.8 mg
- Vláknina 15997.5 mg
- Vitamín A 15997.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 60.3 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 19.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V pánvi rozpustíme máslo a vsypeme nasekané cibulky, nudličky salátu, nasekanou petržel a hrášek. Přidáme cukr, sůl a pepř. Podlijeme odměřeným množstvím vody.
-
2
Mírně podusíme 15-20 minut, až se tekutina vypaří a hrášek je měkký. Ochutnáme a servírujeme.