Čínská polévka s rajčaty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1500 ml Vývar drůbeží
  • 8 ks Rajčata
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 2 ks Cibulka jarní
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Omáčka sójová
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 607 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 103 g
  • Sodík 1323 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 245.3 mg
  • Draslík 512.4 mg
  • Vláknina 6649.5 mg
  • Vitamín A 6649.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 23.9 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V hrnci ve vývaru povaříme očištěnou, nastrouhanou mrkev a nasekanou cibulku. Přilijeme sójovou omáčku, rozšlehaná vejce a osolíme.

  • 2

    Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme, nakrájíme na dílky a zprudka osmažíme na oleji. Přidáme je do polévky.

  • 3

    Polévku ještě 2 minuty povaříme a ozdobíme nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu