Horký svařák
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 258 kcal
- Sacharidy 39 g
- Tuky 0 g
- Sodík 9 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 39 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 289.7 mg
- Vláknina 28869.7 mg
- Vitamín A 28869.7 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.5 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do hrnce nalijeme červené víno, přidáme skořici, limetkovou a pomerančovou kůru, pomerančovou šťávu, cukr, badyán, hřebíček a brandy.
-
2
Zahřejeme pod bod varu, promícháme a stáhneme ze sporáku.
-
3
Ihned poté podáváme.