Kuřecí játra s hruškami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 247 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 11 g
- Sodík 166 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 519.3 mg
- Draslík 461.1 mg
- Vláknina 5601.3 mg
- Vitamín A 5601.3 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 31.2 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očistíme a na proužky nakrájíme játra.
-
2
Rozehřejeme v pánvi olej a osmahneme cibulku nakrájenou na proužky.
-
3
Opláchneme, oloupeme a na proužky nakrájíme hrušky.
-
4
K usmažené cibuli přidáme játra, hrušky a prudce osmahneme.Poté směs osolíme a opepříme.