Tagliatelle s křepelkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 800 kcal
- Sacharidy 96 g
- Tuky 23 g
- Sodík 167 mg
- Bílkoviny 50 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 114 mg
- Draslík 466.5 mg
- Vláknina 3244.8 mg
- Vitamín A 3244.8 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.6 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 16 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Křepelky rozčtvrtíme, maso omyjeme a osolíme. Celer, mrkev a pórek očistíme, omyjeme a pokrájíme na tenké nudličky, pórek na kolečka. Těstoviny uvaříme dle návodu výrobce, poté vodu slijeme a necháme dobře okapat.
-
2
Olej rozpálíme a maso na něm osmahneme dozlatova, poté dáme stranou okapat na ubrousek. V druhé pánvi rozpálíme máslo a vsypeme zeleninu. Osmažíme, poté přidáme těstoviny a necháme prohřát. Těstoviny ze zeleninou přendáme do servírovacích misek a navrch poskládáme porce masa. Ihned servírujeme.