Kapusta pečená s vepřovými játry

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Kapusta hlávková
  • 150 g Játra vepřová
  • 50 g Tuk
  • 50 g Slanina vepřová
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Majoránka
  • 1 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Strouhanka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 361 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 288 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 255.9 mg
  • Draslík 885.2 mg
  • Vláknina 7185.6 mg
  • Vitamín A 7185.6 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 191.7 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kapustu uvaříme do poloměkka a umeleme ji na strojku nebo ji usekáme.

  • 2

    Přidáme umletá játra se slaninou a cibulí, česnek utřený se solí, ušlehaná vejce a koření. Zahustíme strouhankou.

  • 3

    Směs dáme do zapékací mísy a pečeme asi půl hodiny.

  • 4

    Podáváme s brambory.

Komentáře k receptu