Salát z divoké kachny

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 28 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 800 g Kachna divoká
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 kávová lžička Cukr krupice
  • 1 kávová lžička Ocet vinný
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Pomeranče
  • 1 ks Salát ledový
  • 1 ks Okurka salátová
  • 3 polévková lžíce Olej olivový
  • 0.24 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 2 polévková lžíce Solamyl - bramborový škrob
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 317 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 80 g
  • Sodík 182 mg
  • Bílkoviny 34 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 123.2 mg
  • Draslík 725.9 mg
  • Vláknina 5766 mg
  • Vitamín A 5766 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 31.3 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kachní maso nakrájíme na kostičky a obalíme v Solamylu. Salát nakrájíme na kostky, mrkev nastrouháme najemno, okurku nakrájíme na kostičky, pomeranč rozebereme na dílky a překrájíme je.

  • 2

    Maso osmažíme na rozpáleném oleji, poté vyjmeme a necháme vychladnout.

  • 3

    V míse smícháme salát, mrkev, okurku, pomeranč, sůl, cukr, olivový olej a ocet a dobře promícháme.

  • 4

    Salát servírujeme pokladený usmaženým masem.

Komentáře k receptu