Salát se štěrbákem, jablkem, řeřichou a mandlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 87 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 4 g
- Sodík 16 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 320.9 mg
- Vláknina 6600.8 mg
- Vitamín A 6600.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.5 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V misce smícháme jogurt s majonézou, medem, hořčicí, kari kořením a zázvorem.
-
2
Do mísy vsypeme omytou řeřichu, omytý, na plátky nakrájený štěrbák a omyté, na plátky nakrájené jablko. Promícháme s připraveným dresinkem a salát ozdobíme opraženými plátky mandlí.