Jehněčí špízy

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 2 ml Olej stolní
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 5 ks Cibule
  • 1 ks Cuketa
  • 2 ks Česnek
  • 1 ks Provensálské koření
  • 5 ks Paprika žlutá
  • 1 kg Jehněčí maso
  • 1 polévková lžíce Med včelí
  • 1 polévková lžíce Balsamico ocet
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 419 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 135 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 133.5 mg
  • Draslík 264.8 mg
  • Vláknina 4041.7 mg
  • Vitamín A 4041.7 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 114.4 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1583.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Den předem naložíme maso do marinády z medu, octa, oleje a česneku.

  • 2

    Na kolečka nakrájíme cuketu, cibuli a papriku nakrájíme na kostičky. Navlékáme na špejli střídavě maso, cibuli, papriku a cuketu.

  • 3

    Špízy pečeme při 180 stupních 30 minut.

Komentáře k receptu