Jehněčí špízy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 419 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 23 g
- Sodík 135 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 133.5 mg
- Draslík 264.8 mg
- Vláknina 4041.7 mg
- Vitamín A 4041.7 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 114.4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1583.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Den předem naložíme maso do marinády z medu, octa, oleje a česneku.
-
2
Na kolečka nakrájíme cuketu, cibuli a papriku nakrájíme na kostičky. Navlékáme na špejli střídavě maso, cibuli, papriku a cuketu.
-
3
Špízy pečeme při 180 stupních 30 minut.