Paštika z koňského masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 318 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 21 g
- Sodík 425 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 71.2 mg
- Draslík 660.7 mg
- Vláknina 3098.9 mg
- Vitamín A 3098.9 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Koňské maso omyjeme, vložíme do hrnce s vodou, přidáme bobkový list, petržel a pozvolna vaříme, až je maso měkké.
-
2
Mezitím uvaříme oloupané brambory a na sádle osmažíme cibuli nadrobno.
-
3
Vařené maso, brambory, petržel a cibuli i s tukem semeleme na masovém strojku, osolíme a okořeníme. Důkladně promícháme a napěchujeme do máslem vymazané formy.
-
4
Paštiku pečeme asi 1 hodinu ve středně vyhřáté troubě.