Plody moře s červenou kari omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 290 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 15 g
- Sodík 108 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 131.3 mg
- Draslík 543.4 mg
- Vláknina 1560 mg
- Vitamín A 1560 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.1 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ve woku rozehřejeme olej a osmahneme na něm pokrájenou jarní cibulku. Stonek citronové šťávy rozdrtíme, kořen zázvoru oloupeme a nakrájíme, přidáme rozdrcený stonek a nastrouhaný kořen zázvoru, thajskou červenou kari pastu, kokosové mléko a rybí vývar do woku a rozehřejeme téměř do bodu varu.
-
2
Oloupané krevety přidáme do woku s pokrájeným koriandrem a povaříme 5 minut.
-
3
Okamžitě podáváme.