Cibulová příloha s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 110 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 7 g
- Sodík 57 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 162.6 mg
- Vláknina 4066.3 mg
- Vitamín A 4066.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8 mg
- Vitamín E 2.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a v pánvi na rozpáleném oleji za stálého míchání podusíme. Před dokončením, přidáme na plátky nakrájená jablka, kmín, sůl a dusíme do měkká.
-
2
Nakonec dochutíme citrónovou šťávou, pepřem, přidáme nasekanou petrželkou a odstavíme.