Pstruh na ananasu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 277 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 14 g
- Sodík 327 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 87 mg
- Draslík 601.3 mg
- Vláknina 118.5 mg
- Vitamín A 118.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.7 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Plátky pstruha, zbavené kůže pokrájíme na nudličky. Rozehřejeme lžíci oleje v předehřátém woku, přidáme rybu. Smažíme 2 minuty, poté vyndáme nudličky z woku a dáme stranou. Do pánve přidáme zbývající olej, přidáme na kostky nakrájený ananas, rozetřený česnek a celer. Smažíme 2 minuty za neustálého míchání. Přidáme ananasovou šťávu, sójovou omáčku a rybí vývar. Přivedeme k varu a vaříme, dokud se tekutina zčásti neodpaří.
-
2
Smícháme v misce Solamyl s vodou, vymícháme pastu a přidáme ji do woku. Přivedeme omáčku k varu a mícháme, dokud nezhoustne. Poté vložíme zpět do woku rybí nudličky a prohřejeme je.