Celerový salát s jablky a ořechy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 130 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 9 g
- Sodík 99 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 1.8 mg
- Draslík 223.2 mg
- Vláknina 4706 mg
- Vitamín A 4706 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Celer nakrájíme na drobné kostky a uvaříme v marinádě z osoleného a oslazeného vinného octa, který jsme zředili vodou.
-
2
Uvařený celer odstavíme z ohně a přidáme jablko nakrájené na kostky. Necháme vychladnout.
-
3
Před podáváním salát posypeme strouhanými ořechy.