Pivní sýr domácí I.
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 339 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 26 g
- Sodík 100 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 36 mg
- Draslík 63.9 mg
- Vláknina 1407.8 mg
- Vitamín A 1407.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.3 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 38.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do kompotové sklenice vložíme tvaroh nakrájený na kostky, zasypeme kmínem, paprikou a solí. Zalijeme pivem a sklenici dobře uzavřeme.
-
2
Po několika dnech, až začne tvaroh měnit konzistenci, ho promícháme se změklým máslem a podáváme s drobně pokrájenou cibulí.