Dýně na kari
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 233 kcal
- Sacharidy 27 g
- Tuky 13 g
- Sodík 989 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 6.3 mg
- Draslík 875.6 mg
- Vláknina 8788.5 mg
- Vitamín A 8788.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 56.2 mg
- Vitamín E 2.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na oleji a másle osmažíme nakrájenou cibuli, osolíme a opepříme. Přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu, kari a vývar. Přikryjeme a za občasného míchání dusíme 20 minut.
-
2
Hotovou zeleninu zalijeme smetanou a pozvolna prohřejeme.
-
3
Když pokrm zhoustne, podle potřeby dokořeníme, ozdobíme koriandrem a podáváme.