Jehněčí na olivách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 797 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 55 g
- Sodík 675 mg
- Bílkoviny 58 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 206.3 mg
- Draslík 1012 mg
- Vláknina 3694.8 mg
- Vitamín A 3694.8 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pokrájíme maso na kostky. Rozehřejeme v pánvi olej a osmahneme pokrájenou cibuli, česnek a chilli. Přidáme víno a maso a vaříme 5 minut.
-
2
Vmícháme olivy a přendáme směs do zapékací mísy. V předehřáté troubě pečeme maso 90 minut, nebo dokud není maso měkké. Osolíme, opepříme a podáváme teplé.