Marináda na grilování masa s černým pivem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 8 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 500 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Tymián čerstvý
  • 2 ks Rozmarýn čerstvý
  • 5 stroužek Česnek
  • 4 polévková lžíce Omáčka sójová
  • 4 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 83 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 161 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 195.4 mg
  • Vláknina 8189.2 mg
  • Vitamín A 8189.2 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 35.3 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Česnek utřeme se solí, tymián a rozmarýn jemně nasekáme. V misce smícháme česnek s kořením, sojovou omáčkou, kečupem a pivem.

Komentáře k receptu