Bagetky plněné pistáciovou pěnou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 150 g Máslo čerstvé
  • 250 g Šunka dušená
  • 150 g Uzené maso vařené
  • 4 ks Bageta
  • 1 hrst Pistácie
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 894 kcal
  • Sacharidy 96 g
  • Tuky 44 g
  • Sodík 1083 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 95 g
  • Cholesterol 50.8 mg
  • Draslík 250.9 mg
  • Vláknina 8755.3 mg
  • Vitamín A 8755.3 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.5 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 34.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Bagetky podélně rozkrojíme, lžící vydlabeme střídku, ponecháme pouze tenký okraj.

  • 2

    Uzené maso spolu se šunkou rozmixujeme nebo pomeleme, vetřeme máslo a nasekané pistácie. Směsí pečivo naplníme a přiklopíme. Omotáme potravinou fólií a dáme asi na 2h do lednice.

  • 3

    Poté nakrájíme na tenké plátky a podáváme. Můžeme dozdobit čerstvými bylinkami.

Komentáře k receptu