Guláš na pivu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 2 krajíc Chléb konzumní
  • 1 špetka Kmín celý
  • 2 stroužek Česnek
  • 0.5 l Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 50 dkg Vepřová kýta
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 3 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 436 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 69 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 86.5 mg
  • Draslík 429.7 mg
  • Vláknina 147 mg
  • Vitamín A 147 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.4 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 26.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na kostky nakrájíme maso, osolíme a zprudka opečeme.

  • 2

    Podlijeme 1/4 piva a trochou vody, dusíme doměkka.

  • 3

    Maso vyndáme, zaprášíme moukou, přidáme nastrouhaný chléb, kmín, česnek a zbylé pivo. Vložíme maso a guláš prohřejeme.

  • 4

    Podáváme s knedlíkem či pečivem.

Komentáře k receptu