Brambory dušené

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 l Hovězí vývar základní
  • 1 kg Brambory
  • 1.5 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 240 kcal
  • Sacharidy 35 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 744 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 35 g
  • Cholesterol 9 mg
  • Draslík 1229 mg
  • Vláknina 13350 mg
  • Vitamín A 13350 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 31.4 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 17 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory nakrájíme na plátky, osolíme a posypeme jemně nakrájenou cibulí. Navrstvíme je do kastrolu vymaštěného silně tukem.

  • 2

    Vše zalijeme vývarem, poklademe kousky zbylého másla a dusíme doměkka.

Komentáře k receptu