Ledový pudink višňový
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 435 kcal
- Sacharidy 50 g
- Tuky 21 g
- Sodík 4 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 45.8 mg
- Draslík 47.5 mg
- Vláknina 2083.3 mg
- Vitamín A 2083.3 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vypeckované višně z kompotu scedíme a vložíme do mísy. Vidličkou je rozmačkáme, přilijeme smetanu a vyšleháme do pěny. Do jiné misky nasypeme piškoty, zakápneme Maraschinem a brandy.
-
2
Do formiček na pudink dáme na dno trochu pěny, na ni vrstvu rozmočených piškotů a dále střídáme vrstvy pěny a piškotů, dokud nebudou formičky naplněné. Dáme zamrazit.
-
3
Zmražené formičky vyklopíme na dezertní talířky a ozdobíme šlehačkou.