Vepřové kotlety v leču
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 402 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 24 g
- Sodík 447 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 113.2 mg
- Draslík 739.8 mg
- Vláknina 994.8 mg
- Vitamín A 994.8 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.6 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté kotlety nařízneme u kostí a po obvodu. Maso naklepeme, opepříme a opečeme po obou stranách na sádle na pánvi. Měkké maso vyjmeme na nahřáté talíře.
-
2
Ve výpeku na pánvi zpěníme oloupanou, na půlkolečka nakrájenou cibuli. Přidáme sterilované lečo, kečup, prolisovaný česnek, pepř a sůl. Vše jen prohřejeme.
-
3
Kotlety osolíme, pokryjeme směsí a ihned podáváme.