Vepřové kotlety v leču

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 40 g Sádlo škvařené
  • 300 g Lečo sterilované
  • 600 g Vepřové kotlety
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 4 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 402 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 447 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 113.2 mg
  • Draslík 739.8 mg
  • Vláknina 994.8 mg
  • Vitamín A 994.8 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.6 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté kotlety nařízneme u kostí a po obvodu. Maso naklepeme, opepříme a opečeme po obou stranách na sádle na pánvi. Měkké maso vyjmeme na nahřáté talíře.

  • 2

    Ve výpeku na pánvi zpěníme oloupanou, na půlkolečka nakrájenou cibuli. Přidáme sterilované lečo, kečup, prolisovaný česnek, pepř a sůl. Vše jen prohřejeme.

  • 3

    Kotlety osolíme, pokryjeme směsí a ihned podáváme.

Komentáře k receptu