Strouhání do polévky

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 14 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 130 g Mouka pšeničná hrubá
  • 1 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 137 kcal
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 20 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 61.3 mg
  • Draslík 19.4 mg
  • Vláknina 1560 mg
  • Vitamín A 1560 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mouku smícháme s vejcem.

  • 2

    Vypracujeme tuhé těsto, které nastrouháme přes hrubé struhadlo přímo do polévky.

  • 3

    Vaříme 4 minuty.

Komentáře k receptu