Bucatini s klobásou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 512 kcal
- Sacharidy 53 g
- Tuky 21 g
- Sodík 558 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 53 g
- Cholesterol 41.2 mg
- Draslík 75.9 mg
- Vláknina 3211.7 mg
- Vitamín A 3211.7 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kolečka cibule smažíme na oleji na malém ohni doměkka.
-
2
Přidáme nakrájenou klobásu a smažíme ji 2-3 minuty. Několikrát ji přitom obrátíme.
-
3
Přidáme rajčata (passata), víno, chilli papričku, sůl a pepř a zamícháme. Přivedeme k varu, potom stáhneme oheň a směs 15-20 minut zvolna vaříme.
-
4
Uvaříme ve slané vodě těstoviny al dente. Scedíme je a vrátíme do hrnce. Přidáme omáčku a zamícháme.
-
5
Upravíme na talíře a posypeme směsí čerstvé petrželky a nastrouhaného parmezánu.