Tagliatelle s omáčkou pomodoro
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1070 kcal
- Sacharidy 98 g
- Tuky 68 g
- Sodík 487 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 67.9 mg
- Vláknina 7492.5 mg
- Vitamín A 7492.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente. Scedíme je a vrátíme do hrnce. Udržujeme teplé.
-
2
Rozpálíme olej. Přidáme nakrájenou cibuli, mícháme při střední teplotě do změknutí. Vmícháme rajčata a podusíme je 5-6 minut, až
-
3
omáčka mírně zhoustne. Osolíme ji a opepříme. Vmícháme lístky bazalky, ještě asi minutu povaříme. Omáčku nalijeme na teplé těstoviny a lehce protřeseme.