Chalupářská omeleta

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 10 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Chipsy bramborové solené
  • 1 špetka Sůl
  • 4 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 369 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 263 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 617 mg
  • Draslík 564.9 mg
  • Vláknina 2592.5 mg
  • Vitamín A 2592.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.5 mg
  • Vitamín E 2.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy rozklepneme vejce, osolíme a rozšleháme.

  • 2

    Přidáme chipsy a zlehka promícháme, aby byly lupínky namočené.

  • 3

    Do rozpáleného oleje vlijeme vaječnou směs, přikryjeme poklicí a smažíme na mírném ohni.

  • 4

    Poté omeletu obrátíme a bez poklice osmahneme z druhé strany.

Komentáře k receptu