Hrnec plný překvapení

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 150 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 200 g Brambory
  • 200 g Celer bulvový
  • 200 g Cibule
  • 200 g Hovězí libové
  • 150 g Máslo čerstvé
  • 200 g Mrkev kořen
  • 200 g Sýr Eidam cihla 45%
  • 100 g Petržel - nať
  • 100 g Česnek
  • 200 g Vepřové kotlety
  • 200 g Petržel kořen
  • 200 g Jelení maso
  • 2 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 2 l Vývar z hovězích kostí
  • 4 polévková lžíce Hořčice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 409 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 74 g
  • Sodík 1155 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 88.2 mg
  • Draslík 1437.3 mg
  • Vláknina 6157 mg
  • Vitamín A 6157 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 52.7 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 20.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hovězí, vepřové a zvěřinu nakrájíme na větší kostky, přidáme hořčici, dobře promícháme, dáme do máslem vymazaného hrnce, na maso postupně skládáme na kolečka nakrájenou cibuli, mrkev, česnek, na hrubší plátky nakrájený celer, petržel a nasekanou petrželovou nať. Osolíme, opepříme, přidáme na silnější plátky nakrájené vařené brambory, nahoru dáme plátky sýra, zalijeme vývarem, přikryjeme poklicí a v dobře vyhřáté troubě pečeme 120 minut.

Komentáře k receptu