Mořská štika zapečená s česnekem a cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 342 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 13 g
- Sodík 226 mg
- Bílkoviny 48 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 161.8 mg
- Draslík 630.5 mg
- Vláknina 1910 mg
- Vitamín A 1910 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.9 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybu naporcujeme, posolíme, zaprášíme kořením na ryby a na dvou lžících oleje na pánvi po obou stranách osmažíme. Poté porce vložíme do pekáče vymazaného lžící oleje, pokryjeme plátky cibule a rozdrceným česnekem. Porce zalijeme rozšlehaným vejcem, zasypeme strouhaným sýrem a v předehřáté troubě zapečeme, až sýr zezlátne.