Mořská štika zapečená s česnekem a cibulí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 33 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Sýr Ementál (Primátor)
  • 800 g Mořská štika - filety
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Koření na ryby
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 4 stroužek Česnek
  • 1.4 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 342 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 226 mg
  • Bílkoviny 48 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 161.8 mg
  • Draslík 630.5 mg
  • Vláknina 1910 mg
  • Vitamín A 1910 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.9 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybu naporcujeme, posolíme, zaprášíme kořením na ryby a na dvou lžících oleje na pánvi po obou stranách osmažíme. Poté porce vložíme do pekáče vymazaného lžící oleje, pokryjeme plátky cibule a rozdrceným česnekem. Porce zalijeme rozšlehaným vejcem, zasypeme strouhaným sýrem a v předehřáté troubě zapečeme, až sýr zezlátne.

Komentáře k receptu