Fettucine s čerstvou rajčatovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 593 kcal
- Sacharidy 73 g
- Tuky 26 g
- Sodík 651 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 73 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 274.8 mg
- Vláknina 10896 mg
- Vitamín A 10896 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.4 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rajčata, olivy a kapary nakrájíme na kousky, smícháme s ostatními surovinami kromě těstovin. Hotovou omáčku zakryjeme, dáme alespoň na 2 hodiny do chladničky.
-
2
Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme je a vrátíme do hrnce. Do horkých těstovin zamícháme studenou omáčku a podáváme.